Myk og rar |
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
1070
post-template-default,single,single-post,postid-1070,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

06 nov

Dattera til Kongen er et tullete og rart eventyr som lar barna få lov til å gjøre boka ferdig selv. Noen steder skal det fargelegges, andre er det tanker eller ansiktsuttrykk som skal kreeres. Hver bok blir unik.

Olivia nå 10 år, er en av personene bak boka. Hun tegnet den originale «Dattera til Kongen» og har vært medforfatter, medillutstratør og kreativ konsulent gjennom hele prosessen med å skape boka. Dette er et eventyr og en bok på barns premisser.

Boka handler Ellen, prinsessa som syntes hun duger i massevis. Problemene begynner når hun finner Prins Aron av Nord-Europa på en datingside for kongelige. For han er slettes ikke den han utgir seg for å være. Tvert imot. Han juger så fælt at Ellen holder på å sprekke. Da er det godt at hun har en bestevenn som er tøffest i hele verden og en barnepike som raper sannhetsraper som stinker så fælt at du vil ikke tro det.

… og så handler den om å ville være noe man egentlig ikke er, selv om man er helt OK. Man bare vet det ikke helt selv.

Boka passer best for barn fra 5-12 år.

Her kan du forhåndskjøpe boka til rabbattert pris i november:

http://mykograr.no/produktkategori/barnebok/