Myk og rar | Kontakt
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-375,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Gard S. Johansen

Via kontaktskjema kan du bestille eller bare komme med en forespørsel. Det er også mulig å ta kontakt via e-post eller telefon.

Lene Noss Ditmansen

lene@mykograr.no

Tlf: 93 23 00 25

Det koster 2900,- for å få forvandlet en barnetegning til kosedyr.

Det inkluderer:

1 håndsydd unik myk figur, så lik som mulig tegning og instruksjoner i ca 35 cm størrelse. Her finner du eksempler.

I tillegg kan det medfølge fødselssertifikat(så man vet når bursdagen er) og et pass til kommende utenlandsreiser. Dette koster 99.- pr.stk.

Ønskes større størrelse på kosedyret er dette mulig, da blir prisen 3300,-

Når du tar kontakt og jeg har fått se tegningen, vil jeg komme med spørsmål om uklarer detaljer eller forklare elementer som kanskje må endres litt for å lage figuren(f.eks. for tynn hals, eller kroppsdeler som ikke sitter fast på kroppen ol.), og komme med pris og leveringstid. Jeg vil også sende over en enkel kontrakt som tar for seg leveringsbetingelser, angrefrist og opphavsrett, den må signeres før arbeidet kan begynne.

Levering skjer via posten i en koselig eske og det henger en tag på figuren med kopi av tegningen.

Ta gjerne kontakt for mer detaljer og andre spørsmål!

Har du en tegning som fortjener å bli forvandlet? Uansett alder vil gaven være personlig, unik og gjøre mottakeren varm i hjertet…

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Accepted file types: jpg, pdf, png.