Myk og rar | Kontakt
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
375
page,page-id-375,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
SewMachine

bird-flowers

Du kan enten bruke kontaktskjema til høyre, eller ta kontakt på e-post eller telefon:

Lene Noss Ditmansen

lene@mykograr.no

Tlf: 93 23 00 25

Ta kontakt for pris og leveringstid for forvandling av din tegning eller prosjekt.

Når du tar kontakt og jeg har fått se tegningen, vil jeg komme med spørsmål om uklarer detaljer eller forklare elementer som kanskje må endres litt for å lage figuren(f.eks. for tynn hals, eller kroppsdeler som ikke sitter fast på kroppen ol.), og komme med pris og leveringstid. Jeg vil også sende over en enkel kontrakt som tar for seg leveringsbetingelser, angrefrist og opphavsrett, den må signeres før arbeidet kan begynne.

De myke kosedyrene lages i utganspunktet ca 35 cm i høyden, men det er lov å komme med ønsker! Levering skjer via posten i en koselig eske og det henger en tag på figuren med kopi av tegningen. Et sjarmerende bevis formet som et «fødselssertifikat» medfølger også.

Ta gjerne kontakt for mer detaljer og andre spørsmål!

Har du en tegning som fortjener å bli forvandlet? Uansett alder vil gaven være personlig, unik og gjøre mottakeren varm i hjertet…

Kontaktskjema

  • Dra og slipp filer her, eller
    Accepted file types: jpg, pdf, png.