Myk og rar | MoRs Kosedyrsykehus
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
60
post-template-default,single,single-post,postid-60,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

18 aug MoRs Kosedyrsykehus

Kosedyrsykehus

I ny og ne drar MoR ut med sitt «Kosedyrsykehus». De kjæreste kosedyra trenger ofte litt pleie etter hvert. 😉

.mellom 11-15web    Stand kopi

På Kosedyrsykehuset blir de kjære myke, som nye igjen, hull syes igjen, løse kroppsdeler festes, det fylles på med vatt og andre småting fikses. Det har vært enøyde bamser, en bamse med løst bein, en elefant som var blitt helt flat i magen, en Supermario som måtte få ny bart og mange små og store hull som har blitt lappet.

Det er en ærefull jobb og veldig greie pasienter. Med hjem med får de en resept med litt gode råd og er nå klare for mange flere år som følgesvenner for sine eiere.

Reparering         Mario kopi

Ta kontakt om dette er en event som passer på en bedrift, festival eller annet arrangement du er ansvarlig for: lene@mykograr.no. Det garanteres glade fjes og varme hjerter.