Myk og rar | En Hårløs Prinsesse
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
52
post-template-default,single,single-post,postid-52,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

20 nov En Hårløs Prinsesse

Gard S. Johansen

En Smilende Hårløs Prinsesse

Én av vinnerne i konkurransen Myk og Rar hadde i 2014 hvor kreftsyke barn og deres søsken kunne delta, var denne nydelige tegningen – «En Smilende Hårløs Prinsesse» – tegnet av Sigrid på 4 år.

Sigrid ble bare fire. Kreftformen Hun døde av, heter Wilms tumor, og er en nyrekreft som bare rammer barn. Før hun døde tegnet hun denne tegningen som nok var et selvportrett.  Her kan du se en liten reportasje vist på NRK hvor foreldrene til Sigrid intervjues og det vises litt av hvordan den myke dukken blir laget:

«Tegnet en Hårløs Prinsesse»

Dukken vil bli produsert i et begrenset antall hvor 10% av salget går til barnekreftforeningen, når den blir å få kjøpt er ennå ikke helt klart, men ta kontakt om du ønsker å være blant de først som får beskjed eller vil reservere en dukke.

Sigrid mente verden trengte en hårløs prinsesse og det hadde hun helt rett i!