Myk og rar | En Monstersjiraff i premie!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
51
post-template-default,single,single-post,postid-51,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

06 nov En Monstersjiraff i premie!

Gard S. Johansen

Monstersjiraffen – vinner av en tegnekonkurranse

Ira ble vinneren av tegnekonkurransen Myk og Rar arrangerte i samarbeid med lokalavisa Gjengangeren tidligere i høst. Hun går i klasse 4c på Granly barneskole i Horten og da klassen fikk bruke kunst- og håndverkstimen på å tegne, brukte hun fantasien og gjorde seg ordentlig flid. Det ble starten for «Monstersjiraffen», og resulterte i første plass hvor premien var å få laget sin tegning om til et kosedyr.

Etter avstemming i avisa, dro jeg og en journalist på overraskelsesbesøk til Iras klasserom for å fortelle nyheten om at hun hadde vunnet konkurransen! Det ble stormende jubel og jeg ble nesten mottatt som en rockestjerne, med klemmer og komplimenter fra barna.

Se også: «Monstersjiraffen best av alle»

I dag fikk jeg æren av å overrekke den ferdige figuren etter at jeg har sydd Iras fantasitegning om til et kosedyr. Det ble ingen dårlig mottakelse denne gangen heller og Ira så ut til å være strålende fornøyd!

Overrekkelse Ira

Lurer du på hvordan jeg har laget den? Her skal du få et lite innblikk.

Monstersjiraff prosess2

Monstersjiraff prosess 3

Det tar ganske lang tid, men den ble veldig fin til slutt, syns du ikke? Etter overrekkelsen og en liten stund i klasserommet fikk Monstersjiraffen et navn, den skal hete «Doffen».