Myk og rar | En sjarmerende Maskot!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
50
post-template-default,single,single-post,postid-50,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

30 sep En sjarmerende Maskot!

Gard S. Johansen

Maskot-pus

27. september flyttet nok en myk herlig skapning «hjemmefra» – denne gang skulle den bo på barneavdelingen på biblioteket her i Horten.

I vinter fikk jeg en henvendelse fra Horten Bibliotek om å lage en maskot til barneavdelingen. Det ble holdt en tegnekonkurranse og vinneren ble Amal, en 6 år gammel jente. Hun fikk sin premie – hennes egen tegning laget om til et helt spesielt kosedyr og barnebiblioteket fikk sin sjarmerende og herlige maskot.

Bildet øverst er den som bor på biblioteket, under her er den Amal fikk med seg hjem.

140923Maskot Barnebiblioteket

Under er det bilder fra produksjonsprosessen, tegning av mønster, klipping av deler, sying på maskin og for hånd. Denne blide katten, gjør jo at man blir glad da, selv uten øyne, måtte jeg smile når jeg holdt på med den.

maskotcollage

maskotcollage2

maskotcollage3

Har du lyst til å hilse på den? Da er det bare å ta en tur til barneavdelingen på Horten Bibliotek!