Myk og rar | Gi en helt spesiell julegave!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
49
post-template-default,single,single-post,postid-49,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

30 sep Gi en helt spesiell julegave!

La ditt barn kjenne på stoltheten og gleden av å se én av sine favorittegninger på magisk vis bli til et kosedyr og en venn for livet. En unik julegave som ingen andre har og som vil varme i hjertet!

Bestiller du før 20.oktober vil du være garantert levering før jul og du får 600,- i rabatt! Nå har du muligheten til å gi en helt spesiell gave som vil gi glede i lang tid, kanskje livet ut. Kosedyr er viktig for barn og unge, de kan holde på hemmeligheter, trøste og være en venn som aldri krangler eller forsvinner. Vi har mange opplevd å ha et helt spesielt et, som kanskje til og med sitter på hylla den dag i dag.

Barns tegninger er unike, de er ukompliserte og alt går an – grip sjansen nå til å gi bort en gave som vil være med resten av livet!

Her kan du bestille: http://mykograr.no/kontakt