Myk og rar | STOR tegneglede hos Hortensbarn!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
48
post-template-default,single,single-post,postid-48,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

26 sep STOR tegneglede hos Hortensbarn!

Alexander Svanberg

390 Bidrag!

13 – 20 september var det mulig for barn i Horten å delta i en tegnekonkurranse Myk og Rar arrangerte i samarbeid med Sjøsiden kjøpesenter og lokalavisa Gjengangeren. Det viste seg å være populært – hele 390 fantasifulle tegninger ble levert inn! Gøy!

 

Det var med stor spenning jeg åpnet innleveringsboksen lørdag 20.september. Jeg hadde kjent at den gradvis ble tyngre og tenkte at det nok var over 100 tegninger – det viste seg å være 390! Det er mange!!

leveringskasse

Jeg er utrolig heldig – tenk å sitte med så mye fargerik fantasi som jobb. Mange «flytter papir» på arbeidsplassen, men tror ikke det gjør dem så glad som de arkene jeg sitter med. Det kom inn så fantastisk mange herlige og fine motiv, så det ble vanskelig å finne 20 finalister.

sortere

 

Jeg sorterte tegningenene etter alder og kjønn først og begynte så å se på originalitet, flid og fargerike tegninger. Fra de kriteriene klarte jeg til slutt å finne 60 som jeg synes var utmerkede finalister, men jeg kunne jo bare ha 20! Jeg måtte trekke…. 10 gutter og 10 jenter.

Her kan dere se dem, og det er mulig å stemme t.o.m. 5/10-14!

finalister2

Jeg gleder meg til å se hvem som vinner!! 😉