Myk og rar | Ella – en glad jente
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
47
post-template-default,single,single-post,postid-47,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

16 sep Ella – en glad jente

Gard S. Johansen

Ella

Dette er yngste frøken av de to barnebarna som hadde tegnet seg selv – Ella. Fra tegningen å dømme tror jeg det må være en skikkelig gladjente!

Barn tegner ikke i mønster som er å få kjøpt ferdig, så når det er striper betyr det at flere stoffer må syes sammen først. Denne herlige frøkna hadde også gult langt hår, og noen særdeles smale ben og armer. Sånt er skikkelig pirkejobb, men gir et veldig sjarmerende utseende.

underveisella

ellaunderveiskropp