Myk og rar | Myk og Rar får hjelp!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
45
post-template-default,single,single-post,postid-45,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

03 sep Myk og Rar får hjelp!

Gard S. Johansen

Lykketrollet er tegnet av Dina 6 år

Myk og Rar skal sammen med Barnekreftforeningen lage en liten kolleksjon og trenger barnas hjelp!

Tidligere i sommer fortalte jeg om dette samarbeidet, hvor kreftsyke barn skal være med å designe en liten kolleksjon av myke, herlige, fantasifulle kosedyr og figurer. Dette samarbeidet har nå utvidet seg til å gjelde ALLE kreftsyke barn og deres søsken i hele Norge!

Fram til 1.oktober er det mulig å levere inn tegninger enten ved å scanne og sende på e-post eller sende i posten. Håper på MANGE bidrag og gleder meg veldig til å se på alle de fantastifulle og sjarmerende skapningene som komme inn. Her finner du konkurransebetingelsene, og innleveringsadresse.

15 vinnere får sin myke fantasifigur laget og 5 av disse vil bli valgt ut til en liten kolleksjon på til sammen 500 stk. Disse vil bli solgt i utvalgte butikker og 10% av salget går tilbake til Barnekreftforeningen.

Kjenner du noen barn som har kreft eller en søster eller bror – så del gjerne denne konkurransen med de, hjelp oss å spre ordet!