Myk og rar | Et kreativt samarbeid!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
44
post-template-default,single,single-post,postid-44,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

11 jul Et kreativt samarbeid!

Tegningene er tegnet av Dorthea, Hogne, Vanessa, Vanja, Elise og Ludvig fra St. Olavs Hospital.

Et kreativt samarbeid!

Det har vært litt stille fra Myk og Rar i det siste, men det er ikke fordi jeg ikke jobber! Selv om sommeren er her, skjer det ting i MoRs univers.

For tiden har Myk og Rar et samarbeid med Barnekreftforeningen. Kreftsyke barn på bl.a. St. Olavs Hospital, Ahus og Rikshospitalet deltar nå i et kreativt prosjekt som fremmer trivsel og mestring. Femten av disse barna blir trukket ut til å designe sitt eget kosedyr. Av disse skal fem bli til en liten kolleksjon på til sammen 500 stk., hvorav 10% av salget går tilbake til Barnekreftforeningen. Disse kommer for salg på nyåret!

Tegning er et godt hjelpemiddel i kommunikasjon med barn, noe som er særlig viktig for helsepersonell. Å få spillerom for kreativitet er ikke bare morsomt, det gir en følelse av mestring. Dette er av stor betydning for å bygge opp selvfølelsen i en sårbar periode av et barns liv.

Trivselssykepleier Mads Bøhle i Barnekreftforeningen forteller at barna synes det er stor stas å få være med i en slik konkurranse. «For meg er det viktig å skape et lyspunkt i hverdagen for barna og dette prosjektet gjør både foreldre og barn stolte. Jeg gleder meg til å se ansiktene på de heldige som får realisert sin tegning.»

JEG gleder meg også VELDIG til å se alle de herlige bidragene! Dette blir en utrolig meningsfyllt og gøyal oppgave. Lover å fortelle og vise mer etter hvert!

God sommer så lenge!