Myk og rar | Sara
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
42
post-template-default,single,single-post,postid-42,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

28 mai Sara

Gard S. Johansen

Her kommer 2. vinner av Karsten og Petra – konkurransen – en herlig orange skapning!

Julie på 6 år er designeren bak vinner nr. 2 og kosedyret hennes heter «Sara» og ser for meg ut som en slags krysning av en giraff og en drage kanskje? «Sara« er i hvert fall en veldig glad skapning og gleder seg nå til å komme hjem til sin nye familie.

Her er noen bilder fra hun ble til:

sara2

Det tar tid å klippe og sy på prikker i ulik størrelse(ca 65 denne gang;), men kom i mål til slutt! Det å forvandle barnetegninger til kosedyr kan innebære mye pirk og tålmodighet, men så innmari gøy når de blir ferdige!

God tur hjem til «Sara»!