Myk og rar | Grisestikk
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
40
post-template-default,single,single-post,postid-40,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

27 mai Grisestikk

Gard S. Johansen

En ny barnetegning har blitt forvandlet til kosedyr, denne gang var det første vinner av Karsten og Petras tegnekonkurranse!

I vinter hadde en ny «Karsten og Petra»-film premiere og i den forbindelse var det en tegnekonkurranse. Akkurat som hovedpersonene i filmen fikk 4 heldige vinnere muligheten til å få sitt eget helt spesielle kosedyr!

Første som ble trukket ut som vinner var Ada på 7 år, hun hadde tegnet en herlig figur som heter «Grisestikk». Det er en sammensetning av en gris og en øyenstikker og sånn ble den altså i myk utgave. Nå er den på vei hjem til Ada og sin nye familie.

Her kan dere se litt av prosessen underveis:

grisestikkdetaljer

Først tegnes mønsteret, deretter klippes alle delene ut og så begynner detaljarbeidet med å få øyne, munn osv på rett plass og i dette tilfelle rette mønster på vingene!