Myk og rar | Monsteret Helmer
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
38
post-template-default,single,single-post,postid-38,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

15 mai Monsteret Helmer

Gard S. Johansen

Min tanke når jeg startet opp med å forvandle barnetegninger til kosedyr, var ikke først og fremst å levere myke figurer – men å inspirere, booste selvtilliten og nå helt inn i hjertet. Helmer ga meg bekreftelsen.

 

I vinter fikk jeg en e-post fra Jasper Johans foreldre: «Hei! Sønnen vår Jasper Johan fyller åtte år, og det er ingenting han ønsker seg mer enn å få laget en levende monstervenn ut av tegningnen hans.» Så hyggelig tenkte jeg, har ikke laget et skikkelig monster, så det blir gøy! Så i slutten av e-posten sto det som smeltet mitt hjerte og som gir meg en bekreftelse på betydningen av det jeg gjør: «PS! Det ble prøvd å overtale Jasper om at han kanskje ønsket seg en sykkel mer enn en monstervenn, da sa Jasper klart i fra at det gjorde han i hvert fall ikke! «Jeg ønsker meg bare vennen min sydd og kan godt vente på han!»». Klar tale.

Jeg fikk tegningen og en ekstra kopi med forklaringer, så da var det bare å sette i gang! Helmer er et komplekst monster, med mange egenskaper og spesielle kroppsdeler. Han har én hånd som er et borr, én med klør, blekksprutarmer, mugne tenner og snurrehorn. Helmer har bare skjelett til kropp, men en skjorte av hud og et eget lite monsterhjerte.

helmerinstruks              helmertegning

Det tok sin tid, blekksprutarmer med 30 sugekopper, klør, snurrehorn, tenner, og alle de andre detaljene medfører ganske mye hodebry og gjør at timene flyr – men desto mer tilfredstillende når jeg er ferdig! Helmer har nå kommet hjem til sin beste venn, han vil alltid bli husket og kanskje til og med savnet litt.

helmerdetaljer

Tusen takk Jasper Johan, for at du tegnet Helmer og ville at jeg skulle forvandle han for deg!