Myk og rar | Om MoR i Kamille Kids!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
36
post-template-default,single,single-post,postid-36,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

08 apr Om MoR i Kamille Kids!

Gry Traaen

Kamille Kids nr.2 7.april 2014

Litt over halveis ut i februar, tikket det inn en tekstmelding fra en journalist for Kamille Kids: «Leste en så fin sak om deg og kosedyrene i lokalavisa, har du lyst til å stille opp i en sak hos oss også?» Selvfølgelig ville jeg det!

Noen dager etterpå ringte journalist Hilde Tobro og fotograf Gry Traaen på døra, det ble et veldig trivelig besøk. Olivia, min elskede 4 åring, som var hjemme fra barnehagen den dagen, tok de i mot med nyskjerrighet og et smil, i sin rosa prinsesskjole.

Vi fylte kaffekoppene og gikk opp på mitt lille syrom i annen etasje, her fortalte jeg om historien bak, hvordan det startet, om prosessene, min kreative trang og mange drømmer. Jeg viste fram figurer og fortalte om barna som hadde tegnet og hvor viktig deres historier og tanker er for meg, når jeg skal forvandle en tegning om til en myk følgesvenn.

Så var det tid for litt fotografering i første etasje og Olivia som hadde ventet tolmodig sammen med pappa, skulle endelig få lov til å sjarmere og skravle med disse to hyggelige damene. Hun er nemlig veldig glad i besøk og ikke det minste sjenert, så nå benyttet hun sjansen godt til å fortelle, sjarmere og få være i fokus på en sånn deilig og uhemmet måte som bare barn kan.

kamille2

Det ble et besøk som varte i flere timer, vi skravlet og lo mye, og resultatet ble en veldig fin reportasje om MoR og litt om Olivia, jeg er takknemlig og stolt. Tusen takk Hilde og Gry!                                                         Er du nyskjerrig kan du se og lese alt i Kamille Kids nr.2 som kom i salg på mandag(7.april 2014), et veldig inspirerende og nydelig blad for de med barn fra 0-12 år(drister meg til å si mammaer;).