Myk og rar | Elsker nettsidene mine!
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
35
post-template-default,single,single-post,postid-35,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

01 apr Elsker nettsidene mine!

chiaraaliotta

Sommeren 2013 var jeg på et møte med iSEE, i forbindelse med å få laget nettsider. Gjennom Kristoffer Sandven(daglig leder i iSEE) ble jeg tipset om en grafisk designer han samarbeider med, som heter Chiara Aliotta. Det skulle vise seg å bli et veldig godt tips!

Chiara Aliotta er en designer med mange års erfaring innen art direction, grafikk, illustrasjon og web design. Hun har skapt sterke og innovative design for merker som Vodafone, Nivea, Osram og mange fler, men det var hennes særdeles kreative, lekne og fargerike stil som gjorde meg sikker på at dette var rette designer for MoR!

Hun beskriver sitt arbeid som ekstremt kreativt, følelsesladet, detajlert, fargerikt og fullt av illustrasjoner fra hennes egen fantasiverden. Full match for MoR!

Hennes favorittsitat er dette, sagt av Alexander Girard: «Stimulate imagination, evoke emotions, bring pleasure or do noting.»

Musikk i mine ører…..

Jeg er veldig takknemlig for at min søken etter webdesigner førte meg til Kristoffer Sandven hos iSEE og hans samarbeid med Chiara Aliotta i untilsunday.it, jeg elsker mine nye nettsider!

 

Screen Shot 2014-04-01 at 10.32.40 AM