Myk og rar | Borte bra, men hjemme best…
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
34
post-template-default,single,single-post,postid-34,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

26 mar Borte bra, men hjemme best…

selfie

I helga var jeg i utlandet, en herlig tur med venninner! Jeg er glad i å reise, men det aller beste med det, er å komme hjem! Hverdager er helt topp, for da kan jeg jobbe.

Nå er jeg i gang med å lage de fire vinnerne av «Karsten og Petra» konkurransen. Det første som må gjøres er å lage mønster, hver figur tegnes på nytt i større, så tegner jeg hver av delene igjen, legger til sømmonn før delene klippes ut i papir.

grisestikkmønster      lillebrormønster

Det blir ganske mange deler! På «Grisestikk», er det 21 mønsterdeler – flere av disse skal klippes 2 ganger. I tillegg kommer smådetaljer som f.eks. øyevipper som broderes på. Prosessen er tidkrevende og det er viktig å være nøye for å få den myke figuren til å ligne mest mulig. Målebåndet er flittig i bruk sånn at proporsjoner og plasseringer blir så korrekt som mulig. Når mønsteret er laget kan syingen starte, noe på maskin, noe for hånd.