Myk og rar | Maskot
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

20 mar Maskot

maskot

I år har Horten Bibliotek vært 30 år i lokalene i Apotekergata og det må feires! Barneavdelingen markerer dette med å få sin egen maskot!

Gjennom en tegnekonkurranse som varer fram til 30.04.14, vil det kåres en vinnertegning som MoR skal forvandle om til barneavdelingens maskot. Den som har tegnet den vil også få en flott premie! Så da er det bare å stikke innom på barneavdelingen med en tegning eller sette seg ned å la fantsien flomme. Åpningstider på biblioteket er mand.-torsd. 09-19, fred. 09-16 og lørd.10-15 – LYKKE TIL!