Myk og rar | «Karsten og Petra»
Myk og Rar forvandler barnetegninger til kosedyr og tøydukker. Bestill en personlig og unik gave som gjør mottakeren varm i hjertet på mykograr.no.
barnetegninger til kosedyr, kosebamser, gaver til barn, barnegaver, barnetegninger, sy bamse,
32
post-template-default,single,single-post,postid-32,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

19 mar «Karsten og Petra»

karstenogpetrakonk

I hele vinter har det vært mulig å delta i en tegnekonkurranse arrangert av «Karsten og Petra». Temaet har vært å tegne et kosedyr, et fantasikosedyr, ditt eget kosedyr, stort, lite, søtt eller kult – alt var lov og premien var å få tegningen forvandlet til en myk utgave av MoR. NÅ er endelig vinnerne kåret!

Over 300 bidrag kom inn og det var utrolig mange herlige tegninger med kosedyr i alle varianter! Fire vinnere er kåret og det ble to jenter og og to gutter som nå kan vente i spenning på den myke figuren som MoR skal til å lage.

Første vinner var en figur som heter «Grisestikk», et kosedyr som er en blanding av gris og øyenstikker, tegnet av Ada 7 år:

grisestikk

Vinner nr.to ble kosedyret «Sara», som Julie på 6 år har tegnet:

Sara

Vinner nr. 3 ble av selveste «Løveungens Lillebror» – tegnet av Vemund 5 år:

loveungens-lillebror

Fjerde og siste vinner ble kosedyret «Sander» – tegnet av Vetle 7 år:

sander

Fire herlige fantasifulle tegninger som jeg gleder meg til å forvandle!!!